Kryeministri Edi Rama me të mbaruar ceremonia e betimit të Presidenti Ilir Meta, është nisur drejt Rinasit. Aty e priste një çarter dhe rreth orës 24:00 të ditës së djeshme, Edi Rama ka udhëtuar për jashtë vendit me destinacion sekret, raporton “Syri.net”.

Një qytetar në aeroportin e Amsterdamit ka parë Edi Ramen duke u shoqëruar nga policia e aeroportit për verifikim në një zyrë. Me pas është lënë i lirë të lerë aeroportin e Amsterdamit.

Ja çfarë shkruan qytetari që e ka parë dhe fotografuar Edi Ramën në shoqërinë e policëve ne Amsterdam.

Global

“Kryeministri i Rilindjes udhëtonte mbrëmë për Holandë, si karagjoz që është, prapë me atlete sikur po shkon të luaj futboll. E ndalon policia holandeze dhe e merr në zyrë.

Ky nuk është kryeministri im, por i deleve që e votuan. Shkoi me pushime në Holandë, po ju pabuksa që e votuat ku do i bëni pushimet? Apo po mendoni ku të gjeni lekë për librat e fëmijëve tuaj?”

T mobile In article [4]