Nga ERALD SELCA

Unë gjithmonë kam qenë me PS në si trashigimtare e PPSH -së dhe kam mbeshtetur atë por ashtu si vite me parë që isha kundër afrimit Shkëlzen Mehmet Maliqit jam edhe kundër emrave që po qarkullojnë në media si aktivistit jugosllav shqipëfolesit Veton Surroi.

Kosova dhe viset tjera shqiptare bashkë me mërgaten tonë kanë emra mençur atdhetar që do i bënin nder qeverisë shqiptare Edi -2. I nderuar kryeministër mos veproni si partitë tona politike në Kosovë e gjetkë ku në çdo parti dominon elementi jugosllavë sabotator e plangëprishës përçares e antiShqipëri.

Pse të mos jetë Rexhep Qosja në kabinetin tuaj kur dihet përkrahja tij për ju , kujdes me potezat politik që bëni vëlla i dashur . Me spermatozoide jugosllave nuk bohet atdheu ynë.