Një qytetarë i Maqedonisë e ka dërguar një fotografi nga spitali i Cyrihit duke theksuar se edhe këtu pacientët rijnë në korridore. Ai thotë ne si mërgimtarë nuk duhet të ankohemi kur vijmë në Maqedoni se presim gjatë në spitale se edhe këtu presim por këtu nuk ankohemi

Kjo është një pamje nga qendra urgjente në Spitalin e fëmijëve në Cyrih të Zvicrës. Kjo foto është bërë mbrëmë, t’ju themi të gjithëve se edhe këtu në CH presim gjatë e mos ankohen pastaj atje në Maqedoni se presin dhe pacientet vendosen në korridore” thotë për TetovaSot personi i cili ka dërguar fotografinë.

Ndryshe Shëndetësia në Maqedoni është në gjendje të mjerueshme, ku sipas ministrit Arben Taravarit priten ndryshime të mëdha në Shëndetësi gjatë viteve të ardhshme. /TetovaSot/