Një pushues kosovar është gjobitur nga pjesëtarët e Policisë malazeze për tejkalim të shpejtësisë.

Pasi është gjobitur, është detyruar të shkoi në një bankë për të paguar gjobën, mirëpo aty ka marr edhe një porosi nga punonjësit e bankës.

Këta të fundit ia kanë dhënë një letër kosovarit bashkë me fletëpagesën e gjobës që t’ua përcjell policëve që e kishin ndëshkuar.

Në letrën e vulosur nga banka shkruan se: “Sot banka punon deri në ora 10:00 dhe mos i dërgoni dënimet”, raporton Indeksonline.

Kosovari është detyruar që letrën e bankës bashkë me fletëpagesën e kundërvajtjes t’ua përcjell policëve rrugor.