Edhe Gordana Jankulovska, e akuzuar në rastin “Titanik”, sot në seancën publike në Gjykatën e Apelit erdhi për të kërkuar pasaportën, i cili i është marrë si masë e kujdesit.

PSP-ja, për Jankullovskën kërkon paraburgim, për shkak se dyshohet se mund të ndikojë mbi dëshmitarët dhe ka mundësi për të ikur nga vendi.

Prokurorët e PSP-së kërkuan paraburgim edhe për të akuzuarit tjerë të cilët sot ishin në Gjykatën e Apelit, Nikolla Gruevski, Kiril Bozhinovski, Mile janakievski./TetovaSot/