Këngetari i famshëm britanik, Ed Sheeran, ka treguar se nuk po e përdorë më rrjetin social Twitter shkaku i komenteve të liga që njerëzit i bëjnë për të.

“Futem në të dhe nuk ka asgjë pos njerëz duke thënë gjëra të këqija, Twitter është platformë për këtë gjë. Një koment ta prishë ditën. Andaj edhe jam larguar”.

“Hutia ime vinte nga ajo se pse njerëzit nuk më pëlqenin fare?”.

Ndonëse ka 19.1 milionë ndjekës në Twitter, duket se Sheeran e pengojnë dashakeqët e pranishëm aty.