Një video mjaft shqetësuese e një peshkaqeni i cili shihet duke i zvarritur nga një anije me motor dhe duke u copëtuar nga shpejtësia e madhe, ka shkakëtuar mjat zemërim.

Pamjet tregojnë se si krijesa e detit po tërhiqet nga një anije dhe me një shpejtësi të madhe ajo copëtohet e gjallë, por më e keqja është se djemtë, të gjithë këtë veprim po e bënin me vetëdije dhe po qeshnin me atë se çfarë sihte duke përjetuar peshkaqeni i shkretë, transmeton lajmi.net.

Ky klip u postua në instagram nga një gjuetar peshkaqenësh. Ai ka shkruar: Unë e kamë bërë këtë për 40 vite dhe kurrë nuk kamë parë një gjë të tillë, një mosrespektim ndaj një kafshë, thjesht e tmerrshme”, ka thënë ai.

Kjo video nuk është pritur aspak mirë nga komentuesit.