Discovery Channel”, që po organizon një sfidë mes notarit amerikan Michael Phelps dhe një peshkaqeni të bardhë, për të mësuar se cili prej tyre është më i shpejtë, ka publikuar sot një video shokuese.

Phelps është duke bërë prej kohësh provat për këtë sfidë dhe disa herë është zhytur në oqean me një kafaz mbrojtës. Dhe në një nga këto zhytje të shpeshta ka parë nga afër kërcënimin e disa peshkaqenëve të bardhë, që me dhëmbët e tyre të mprehtë kanë sulmuar kafazin ku ndodhej notari dhe stafi organizator.