Një fotografi është shfaqur në rrjetet sociale në të cilën shihet një grua duke marrë drogë dhe në të njëjtën kohë duke ushqyer fëmijën me gji, shkruan Metro.co.uk.

E identifikuar në Facebook me emrin Kayla Marlow, shihet duke marrë drogë përderisa shoqja e saj Krystal Rose Shillingford-Horm, në dorën e saj ka një shkrepëz.