Një video ka dalë në internet që shfaq momentin shokues kur një grua në Kinë e shkel një fëmijë me skuterin e saj dhe vazhdon ta ngasë atë mbi të, pa u kthyer fare për ta kontrolluar se si është.

Videoja shfaq momentin kur gruaja e vozit skuterin e saj sipër fëmijës më 23 korrik dhe as që kthen kokën pas për ta kontrolluar fëmijën.

Në video gruaja shihet duke vozitur një skuter në Jieyang, juglindje të Kinës, përderisa fëmija vrapon në rrugë dhe i del përpara skuterit, transmeton Gazeta Express.

Në pamundësi për t’u ndalur, gruaja e shkel atë dhe vozit skuterin sipër fëmijës i cili mbetet nën rrota.