Një çift në Hong Kong u gëzua shumë kur zbuloi se do të prisnin ardhjen e një foshnje në jetë.

Mirëpo ata u shokuan kur kuptuan se foshnja e tyre në fakt është…shtatzënë, transmeton lajmi.net

Ngjarja ka ndodhur para dy viteve në Kinë dhe është një nga 200 rastet e paraqitura në tërë historinë e mjeksisë.

Global

Nëna po priste lindjen e foshnjes së saj, e cila tashmë ishte regjistruar si nëna më e re në botë, ende pa lindur.

Realisht, në barkun e foshnjes kanë qenë dy fetuse të tjera, binjake, ndërkaq me këtë rast të rrallë janë marrë mjekët të cilët kanë arritur që me sukses t’ia heqin fetuset foshnjes nga barku.

T mobile In article [4]

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar më shumë.