Valverde është nervozuar paksa me Suarezin në stërvitjen e së enjtes të Barcelonës, ende pa u njoftuar mirë.

Ernesto Valverde e ka filluar me vështirësi punën te Barcelona. Atij nuk i pëlqeu aspak gjesti i Suarez dhe këtë edhe ia bëri me dije.

Të gjithë ishin mbledhur për të nisur stërvitjen, por Suarez ishte me vonesë dhe uruguaiani vazhdonte me të tijën, por Valverde tashmë ia ka bërë me dije se nëse vazhdon kështu, punët nuk do të jenë aspak mirë.