Nuk ka shumë kohë prej kur dolën zëra se prezantuesja Liberta Spahiu dhe kantautori Flori Mumajesi janë në lidhje.

Fotot e tyre bashkë e shumë detaje të tjera të cilat i kemi parë së fundmi e zyrtarizuan lidhjen e tyre, por postimi i fundit i Libertës ka ngjallë disa dyshime jo fort të këndshme.

Nëpërmejt një fotografie ajo është shprehur se dikujt duhet t’ia dish vlerën kur ta kesh aty, pasi kur ikën mund të bëhet vonë.

E kjo ka ngjallur dyshime në mos dyshja i kanë dhënë kaq shpejt fund lidhjes së tyre?