Çifti i njohur i ekranit Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi janë duke kaluar disa ditë pushimesh me njëri-tjetrin.

Por Ermali në asnjë çast nuk i lë shakatë. Ai ka publikuar një foto së bashku me Amin, ndërkohë që çifti gjendet në pishinë. Krahas fotos ai ka shkruar: “Me të dashurën time”