Kampioni për veteran në xhudo, Anton Cena, para disa ditëve ka postuar një fotografi atraktive dhe u ka bërë me dije se si mundesh të përgatitesh edhe më shumë në aspektin e forcës. Ai shihet duke ngas karrocën plot me beton dhe mburret.

“Ja se si përgatitet kampioni për Kampionatin Botëror të Policisë që do të mbahet në Los Angelos të SHBA-ve në muajin gusht!

Xhavit Tahiri duke ushtrua e unë duke bartur beton!”, shkruan Cena.