Në Pogradec sot turistët e rastësishëm dhe pushuesit janë habitur jo pak kur një qytetar ka futur makinën në liqen dhe ka filluar ta lajë me kovë.

Ndoshta në Pogradec ka bërë vaki dhe janë rritur çmimet e lavazheve më shumë se vetë makina, ndryshe nuk ka si të shpjegohet ky gjest që do shikoni në video.