Kur ishte muzikantë, në plan të dytë, nuk është se i jepej rasti për të folur kudo e për gjithçka.

Ndërkaq tani Robert Berisha është shumë aktiv në botën vizive, duke treguar më shumë për karrierën, jetën private e edhe për shumë gjëra të tjera. Në një intervistë të kohë e të fundit, Berisha është pyetur edhe në lidhje me raportin e tij dhe të Nores me Tunen.

Roberti ka thënë se Tunen e njeh moti dhe se e respekton si kolege, duke mos e përmendur asnjëherë fjalën “kunatë” ose “familjare”, shkruan “Kosovarja”.

Ndër tjerash, Roberti tha: “Unë e Nora Tunen e kemi kolege”.