Me siguri që të gjithë ju e keni parë të paktën një episod të serialit të famshëm “I vetëm në shtëpi” që mbërtheu miliona shikues në fund të viteve ’90.E sigurisht, një ndër personazhet më të dashur për të gjithë ishte Kevin, protagonisti i serialit.Bashkë me të një rol të rëndësishëm kishin edhe aktorët John Heard dhe Catherine O’Hara, prindërit e tij në serial.

Fatkeqësisht John u gjet i vdekur në apartamentin e tij ditën e djeshme ndërsa aktorja “Kate McAllister”, mamaja e Kevinit duket se ka ndryshuar shumë që nga dalja e saj në serialin “I vetëm në shtëpi”.Aktorja Catherine O’Hara zor se njihet më. Ju ftojmë të shfletoni galerinë ne linkun me poshte.A nuk ka ndryshuar me të vërtetë?

Global