Linda Morina tashmë e tepron.

Ajo publikon një video duke vallëzuar, duke dridhur të pasmet dhe gjoksin e saj aq sa mundët, e komentet negative drejt saj skanë të ndalur!

Për më tepër shikojeni VIDEON:

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1649994278367363/