Një djalë ka bërë ndërhyrje kirirgjike për të ndryshuar gjininë, nga një mashkull të kthehet në një femër.

Eden Estrada, nga Los Anxhelos, e nisi karrierën e tij si një model mashkullor, por ai besonte se ky nuk ishte trupi i tij i dëshiruar.

Në moshën 21-vjeçare Eden iu nënshtrua një operacioni plastik për të kaluar plotësisht nga mashkull në femër, dhe ky tashmë po thyen rekord të klikimeve duke e parë këtë ndryshim.

Tani ky ka ndryshuar edhe emrin, nga Eden Estrada e ka bër Eden The Doll.

Shikoni këto foto të këtij apo kësaj modeleje.