Për blogeren Armina Mevlani e diela e sotme ka qenë tërësisht familjare.

Ajo ka publikuar në rrjete sociale disa foto ku tregon se ka drekuar me partnerin e saj Shkëlzen Berisha dhe me prindërit e saj. Në fotot e publikuara prej saj në rrjete sociale, duket se kanë kaluar një kohë mjaft të mirë me njëri-tjetrin.