Të dashurit janë të përkohshëm, mirëpo shoqet dhe shokët e ngushtë janë për tërë jetën, kështu thonë dy vajzat Lena dhe Emily.

Të dy vajzat i ndajnë të gjitha gjërat mes vete, madje edhe seksin!

Në një video të postuar në youtube, Lena tregon se si i lejon shoqes së saj të bëjë seks me të dashurin e saj.