Ardian Bujupi ka festuar sot çuditshëm për këngën e tij Andiamo me Capital T

Ai është zhytur i tëri në pishinë derisa pavarësisht se wshtw njw metër nwn ujw ai duket i dhe feston sukseset e tij.

Ardiani kështu e ka festuar rekordin e tij personal me këngën “Andiamo”, e cila ka marrë 1.3 milion shikime për vetëm tri ditë.

Bujupi ka qenë shumë i angazhuar këtë vit me këngë të reja, derisa vazhdon të këtë bashkëpunime dhe këngëtarë të ndryshme.

Ai më shumë ka zgjedhur të bëj karrierë kombëtare se sa ndërkombëtare, pavarësisht se ka një karrierë dhe fansa të shumtë edhe në Gjermani, fansa të cilët i fitojë gjatë një gare për talent në muzikë.