Këngëtarja Zanfina Ismaili po e marton motrën, Emen dhe përgatitjet për kanagjegj e dasmë kanë filluar

Zanfina është tejet e lidhur me Emen, ato jetojnë vetëm në shtëpi dhe martesa e Emems do të ka dy anët e medaljes për Zanin.

Megjithatë, tani për tani këngëtarja thjeshtë ka vendosur ta shijoj e jetoj këtë gëzim, shkruan “Kosovarja”.

Me gjasë Zanfina në kanagjegjin e motrës dëshiron të shkojë me trenerka.

A bënë kështu?