Doktorët në Indi mbetën të shokuar pasi zbuluan se një bebe e porsalindur ishte shtatzënë me vëllanë e tij binjak, transmeton Periskopi.

Doktorët në spitalin e Mumbra’s, kanë zbuluar se bebja kishte vëllanë e tij në stomak.

Bebja gjysmë e formuar është larguar nga barku i të vëllait me sukses dhe të dy dhe nëna e tyre janë gjallë dhe shëndosh.