Dikur këngëtarët bashkuan forcat e tyre për të filluar karrierën muzikore.

Madje, shumë prej tyre arritën sukses dhe këngët e tyre u shndërruan në hite.

Por, me kalimin e kohës, jo të gjithë vazhduan këtë rrugë, pasi disa nga dyshet u ndanë.

E arsyet e ndarjes ishin nga më të ndryshmet.

Megjithatë, edhe pas ndarjes, shumë këngëtarë vazhduan karrierën muzikore dhe shënuan suksese të mëdha edhe si të vetëm.