Sot rreth ores 13:30 në Durres ka shperthyer një konflikt verbal mes një qytetari nga Mitrovica dhe pronares se dhomave me qera. Sipas dëshmirarit pronarja ka nxjerrë 2 dite para kohe kosovarin  i cili ndodhej me pushime në Dures me familjen dhe fëmijtë. Sipas Mitrovicasit i cili nuk deshi ti permendet emri për TetovaSot theksoi se ai në Durrës kishte arritur me date 18 në ora 5 të mengjesit ndërsa pronarja i kishte llogaritur se kishte ardhur ne date 17 dhe keshtu sot duhej ta ëshonte banesen meqe në mesnate ndryshohej data dhe i kalon parapagesa.

Kosovari nga Mitrovica  i revoltuar ka filluar te bertas dhe ti kerkoj pagesen mbrapsht per dy ditet e mbetura. Ajo qe bie ne sy eshte se pronarja i kishte llogaritur naten 25 eu edhe pse dhomat ne Durrës arrin deri ne 20 euro. TetovaSot