Indianara Carvalho u bë e famshme, pasi fitoi konkursin e  Miss Bumbum që organizohet në Brazil dhe ku përzgjidhet vajza me të pasmet më seksi.

Por 22- vjeçarja i ka habitur të gjithë me vendimin që ka marrë. Ajo do të operohet për t’u bërë e virgjër sërish.

Do të bëhem e virgjër për të pasur një tjetër herë të parë me dikë special”,- ka thënë Indianara.

Edhe pse karriera e saj po arrin majat, ajo mendon se vaginoplasti është mënyra e vetme për të gjetur personin e duhur.