Njësiti policor ka ndaluar veturën Ford Maverick me targa të huaja në fshatin Krushevc të komunës së Dragashit.

Gjatë kontrollit është vërejtur se i dyshuari i është shmangur pagesave dhe tarifave të detyrueshme doganore.

Vetura është konfiskuar, ndërsa rasti shkon në procedurë të rregullt.

Global