Gjatë ditës së sotme, autobusët me targa kosovare qarkulluan nëpër rrugën “Pavarësia”.

Lëvizja në këtë rrugë turistëve nga Kosova ua lehtëson udhëtimin dhe vendosjen në hotelet që kanë prenotuar për të kaluar pushimet.

Të premten Bashkia e Durrësit tha se nuk e kishte lejuar lëvizjen e autobusëve me pushues nga Kosova, pasi krijoni trafik të madh!

Ndryshimi i këtij vendimi dhe lejimi i këtyre automjeteve nëpër këtë rrugë duket se nuk u pëlqyer të gjithë durrsakëve.