Drejtori i Zonave Industriale Zhvillimore Tregtare (ZIZHT), Viktor Mizo, dhe drejtori i Shoqatës Aksionare për menaxhim me hapësirë banesore dhe afariste, Cvetko Grozdanov, kanë dhënë dorëheqje të parevokueshme nga funksionet e tyre.

Tv Temla bën të ditur se Qeveria mbrëmë i ka konstatuar dorëheqjet e tyre dhe do të emërojë persona tjerë në këto dy pozita.

Burime të Telma bëjnë të ditur se Aleksandar Obradoviq, që kërkoi shtetësi të Maqedonisë, nuk do të jetë drejtor i ELEM-it.