Marina Fara ka pushtuar internetin me postimet e saj me rroba banjo.

Por një palë prej tyre që spikatën prej fillimit të zezonit ishin ato me temina, një nga tendencat më të fundit të kësaj vere. Kishit menduar se Marina shpenzoi shumë për to…?

Një palë identik si ato kanë një çmim të përballueshëm, jo më shumë se 10.69 $ në faqet online, transmeton Express.

Nuk dihe nëse dhe Marina ka zgjedhur të blerë në të njëjtën mënyrë, por mos mendoni se rroba banje si të saj vështirë të gjenden.