Janë të kota përpjekjet e qarqeve proserbe europiane për rikrijimin e një Jugosllavie të re në ditët e sotme.

Jugosllavinë e mposhtem ne shqiptaret të parët në shekullin XX -të dhe e luftuam deri në grahamen e fundit ndonese ende ka nostalgjik të kohëve të “arta” të saj !

Do kemi në vitet e ardhshme një shtet shqiptar të fortë dhe të konsoliduar bashkë me mërgaten tonë .

Do e realizojmë amanetin e brezave të terë për çlirim dhe bashkim kombëtar .

Nga Erald SELCA