Një person ende i pa  idenitifikuar dje ka kërcënuar përmes telefonit Aeroportin e Shkupit. Siç mësohet numri i telefonit është identifikuar ndërkoh policia vazhdon të merret me hetimin e rastit për të zbuluar kërcënuesin dhe arsyet e kërcënimit. /TetovaSot/