Pak nga emrat e ekranit kanë guximin të publikojnë foto pa grim.

Gjithmonë të kuruar ë syrin e publikut ato i tremben kritikave. Por moderatorja Albana Osmani ka guxuar të tregojë se si duket pa make up dhe pa filtra.

‘Pa filtër, pa make up dhe madje me 500 km vrap, Albana duket kështu…’- ka mbushkruar moderatorja. Duhet pranuar se natyrale Albana duket akoma më e bukur