Sipas ekspertëve, nëse dëshironi të keni të dashurën më të mirë, duhet të shikoni shenjën e saj të horoskopit.

Bëhet fjalë për  4 shenjat e horoskopit: dashi, binjakët, peshorja  dhe  peshqit.

1. Dashi

Një dash i vërtetë  përpiqet të ketë një karrierë të suksesshme. Ajo bën të pamundurën që marrëdhënia e saj të jetë e lumtur dhe e shëndetshme. Sipas intv.al gjithmonë inkurajon partnerin e saj për të folur në lidhje me ndonjë çështje të rëndësishme. Femra dash  vazhdimisht përpiqet për të mbajtur gjallë romancën në marrëdhënien e saj.

2. Binjakët

Një femër e shenjës së binjakëve  është e ëmbël në përgjithësi. Kur ajo e do dikë, dëshiron që ata të jenë të lumtur, kështu që gjithmonë jep dashuri. Ajo e tregon dashurinë edhe me gjëra të vogla që t’i  tregojë partnerit se kujdeset për të.

3. Peshorja

Një peshore është shumë vetvetja kur bëhet  fjala për dashuri. Marrëdhëniet romantike janë një përparësi e madhe për të dhe gjithmonë merr parasysh nevojat e partnerit të saj.  Nëse ndodh ndonjë konflikt në marrëdhënie, femra peshore gjithmonë do gjejë një zgjidhje shumë të mirë.

4. Peshqit

Një femër peshk  tenton të ketë marrëdhënie të mirë emocionalisht. Ajo mund të jetë pak intensive, për të treguar se vërtetë kujdeset për partnerin e saj. Asaj  i pëlqen të flasë shumë për ndjenjat, dhe ajo është e hapur për nevojat emocionale të  partnerit të saj.