Dje e publikuan.

E për pak orë, ‘Te du krejt’ nga Dalool dhe Ardian Bujupi ka ‘shpërthyer’ me klikime në kanalin Youtube, duke iu afruar shifrës 300.000 shikime.

Ky projekt muzikor është shkruar nga E.M me muzikë nga Dalool dhe Avaxus kurse melodia është bërë nga Ardiani.

‘Te du krejt’ është finalizuar edhe me një klip interesant nga Pro VSM nga Dashnor Asllani dhe Visar Loku.