Kryeministri kanadez Justin Trudeau, ka udhëuar drejt Hamurgut për të marrë pjesë në samitin e G-20-ës, i shoqëruar nga bashkëshortja Sophie dhe i djaloshi i tyre trevjeçar Hadrien.

Adrien kishte jo vetëm që u ka vjedhur vëmendjen prindërve të tij por ka rrëmbyer edhe zemrat e politikanëve tjerë,

Sapo doli nga aeroplani duke ecur me prindërit, vogëlushi mori një buqetë me lule dhe vazhdoi ecjen me krenari në tapetin e kuq.

Hadrien është fëmij i vogël i kryeministrit kanadez dhe bashkëshortes së tij, të cilët kanë edhe një vajzë 7 vjecare.

Kjo nu është hera e parë që ata i marrin me vete fëmiejt gjatë udhëtimeve zyrtare./SYRI.net/