Dhjetëra tërmete prej të cilëve më i fuqishme me intensitet prej 3,4 ballësh sipas shkallës së Rihterit janë regjistruar në rajonin e epiqendrës së Ohrit natën e kaluar.

Nga data 18 të e muajit të kaluar e deri më sot në rajonin e Ohrit janë regjistruar mbi 1.000 tërmete. Më i fuqishme ishte mbrëmë në orën 13:18 me intensitet prej 5 ballësh sipas shkallës së Rihterit, shkaktoi shqetësim tek banorët dhe turistët, ndërsa janë paraqitur dëme më të vogla materiale