Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot do të ketë fjalim para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë të jashtme.

Dimitrov, siç është paralajmëruar nga Kuvendi, do të dorëzojë Raport për realizimin e politikës së jashtme dhe pozitën ndërkombëtare të Republikës së Maqedonisë