Ne jemi të gjithë njerëz, dhe të gjithë njerëzit mund të gabojnë.

Për më tepër, edhe makineritë që prodhojnë mallra të konsumit masiv si lodrat, rrobat, pakot të ndryshme mund të gabojnë.

Ndonjëherë këto gabime të paqëllimshme mund të jenë tejet qesharake në ndonjë rast mund edhe të ju frikësojnë.

Për më shumë shikoni fotografitë e mëposhtme: