Reperi Black Lion ka bërë një surprizë interesante për nusen e tij.

 Ai në një moment të dasmës se tij ka marrë mikrofonin në dorë dhe ka filluar që të këndojë këngën e Shotës, ku në moment edhe e ka modifikuar tekstin e saj.

Normalisht nusja ka qenë e befasuar me veprimet e dhëndërrit.

Edhe reagimi i mysafirëve në dasmë ka qenë interesante.