Psikologia e emisionit me “Zemër të Hapur” përcolli live dëshmitë rrëqethëse të dy fëmijëve të gruas që u kap në shtrat me të dashurin në prani të tyre.

Duke iu referuar edhe dëshmisë së vajzës 8-vjeçare para psikologeve dhe para oficerit të policisë gjyqësore thuhet se fëmijët përdoreshin për lojëra seksuale në dhomën e gjumit.

Ajo që të prek më shumë është dëshmia e vajzës për psikologët kur thotë: “Mami ka bërë gabime dhe unë e fal për çdo gjë”.

Në vlerësimin psikologjik është thënë se janë molestuar, ngacmuar seksualisht. Ky është rezultati në të cilën kanë dalë katër psikologë”,- thotë psikologia e emisionit.

Para këtyre fakteve gjyshi i fëmijëve të mitur ka hedhur poshtë ketë raport dhe ka akuzuar dy psikologe nga Tirana se kanë kërkuar para që të kryejnë raportin.

Kanë qenë dy psikologe nga Tirana kanë kërkuar lekë”.

Nga ana tjetër, në lidhje të drejtpërdrejtë në emision, një nga psikologet thotë se babai i fëmijëve e ka kërcënuar ne mesazhe dhe në videot live në Skype.

Bisedat mes vajzës dhe babait ka qenë e qetë, ndërsa ajo i ka kërkuar që ta marrë në Amerikë bashkë me të ëmën. Vajza i ka thënë babait në telefon “mami ka bërë gabime, por unë ia kam falur”, – shprehet psikologia.