Për të zgjidhur çështje të ndryshme siç është vendimi për të bërë fëmijë apo jo, ku do të jetoni, çfarë jete seksuale prisni etj., këto janë tri gjërat të cilat duhet t’i konsideroni para se të angazhoheni në një lidhje serioze.

A i besoj?
A i besoni atij? Mund t’ju duket krejtësisht e qartë, por përdorimi i një ultimatumi që ta detyroni dikë të angazhohet në lidhje tregon se nuk i besoni. Veç kësaj, mbajtja e sekreteve tregon se nuk jeni plotësisht intimë me njëri-tjetrin dhe nuk i besoni për gjërat të cilat janë të rëndësishme për ju.A do të jetë problem feja?

Të qenit të hapur për religjionin që i përkisni dhe se sa shumë ndikon ai në jetën tuaj, është një gjë e rëndësishme që duhet ta bëni para se të angazhoheni më shumë në lidhje.