Deputeti i LSI, Ylli Shehu ka martuar vëllanë duke ndërthurur traditën me luksin.

Familja Shehu është me origjinë nga fshati Buzëmadhe i Kukësit, ndërsa kanë marrë nusen me helikopter. Pasi ka mbërritur në derën e shtëpisë e kanë pritur lodrat dhe curlet.

Një tjetër detaj i traditës është vënë re në këtë dasmë është se babi i dhëndrit, Vesel Shehu si dhe i biri deputet kanë gjuajtur me armë në ajër, mënyrë kjo për të shprehur gëzimin familjar, edhe pse në jo pak raste ka qenë i kritikuar.