Demi Rose gjithmonë ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes për format e saj bombastike dhe ajo nuk heziton që ti ekspozojë.

Ylli i mediave sociale është shfaqur shumë e nxehtë në Ibiza.

E veshur me bikini Demi, që ia tregonin format trupore në mënyrë perfekte, dukej mjaft seksi dhe siguroi që sytë e njerëzve të ishin drejt saj.