Delegacioni i Qeverisë, në përbërje të të cilit ishin ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugarevski, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski dhe ministrja pa resor e angazhuar për investime të huaja, Zorica Apostollska, sot vendosi lule në përkujtimoren e viktimave nga tërmeti katastrofal, që ndodhi më 26 korrik të vitit 1963 në Shkup.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë bashkëndjen me të gjithë qytetarët e Shkupit dhe të Republikës së Maqedonisë të cilët në atë ngjarje tragjike i humbën të afërmit dhe miqtë e tyre, kumtoi shëprbimi qeveritar për shtyp.