Ditën e djeshme rrugët e Gjermanisë u pushtuan nga protestues të shumtë të cilët dolën hapur kundër samitit të G20.

Të pranishëm kanë qenë edhe shqiptarë, që kanë parë nga afër atë që ka ndodhur nga ballkonet e shtëpive të tyre.

Mirëpo, e paparë është ajo që një shqiptar ka filmuar nga celulari i tij.

Teksa poshtë bëhej “nami”, me protestuesit e zjarrtë dhe rrugët e mbipopulluara, një çift shijon gjithçka duke kryer marrëdhënie seksuale.

Sikur të mos u bënte fare përshtypje, për një kohë të gjatë ata vazhdojnë ashtu…