Vokalisti i Linkin Park, Chester Bennington, ka shpjeguar betejën e tij me depresionin në intervistën e tij të fundit para se të kryente vetëvrasje.

41-vjeçari ështe gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Palos Verdes, në Los Angeles para orës 9:00, mëngjesin e ditës së enjte.

Në intervistën e dhënë, ai është shprehur: “Arrita në një pikë të jetës ku me vete thosha: “Unë nuk mund të dorëzohem, ose do vdes ose do të luftoj për atë që dua”.

“Dhe zgjodha opsionin të luftoj për atë që dua. Dëshiroja të kisha marrëdhënie të mira. Dëshiroja t’i doja njerëzit në jetën time. Dëshiroja ta shijoja punën time”. “Dëshiroja të shijoja të qënurit baba dhe i rrethuar me miq kur zgjohesha në mëngjes. Sepse ajo ishte një betejë për mua”