Mysafire në emisionin “Kojshia Show” ishin Dr. i shkencave islame Mustafa Bajrami dhe Sadri Ramabaja nga radhët e Vetvendosjes i cili para disa jave fyu muslimanet me nje status te tij ne fb.

Debati behet i nxehte kur hapet tema e fese per me teper ndiqeni emisionin.